마늘

이보다 맛있을 순 없다 "마늘 보쌈" Take17

페이지 정보

작성자 더블유쓰 WSS 작성일20-06-29 00:00 조회22회 댓글0건

본문



안녕하세요, 더블유쓰입니다.
오늘은 마늘 보쌈을 만들어봤어요.
직접 만든 김치와 함께
너무 맛있게 먹었네요.
마늘 보쌈 한번 만들어 볼까요?

Hi, WSS here.
I made garlic bossam(pork wrap) today.
with homemade kimchi
I really enjoyed it.
Shall we make garlic bossam?

[재료]
수육 800g
모듬쌈

[마늘소스 재료]
다진마늘



[만드는 법]
1. 양파, 무, 된장, 월계수잎을 넣고 끓여준다
2. 끓는 육수에 삼겹살을 넣고 삶아준다
3. 중간 중간 뒤집어 주며 골고루 익혀준다
4. 40분 정도 삶아주면 수육 완성
5. 수육을 먹기 좋게 썰어 접시에 올려준다
6. 마늘소스를 올린뒤 참깨를 뿌려주면 완성

[쌈장 만드는 법]
1. 된장 2스푼, 고추장 1스푼, 다진야채, 참기름 1/5컵, 설탕 1/5컵, 참깨를 넣는다
2. 잘 섞이도록 저어주면 완성

[마늘소스 만드는 법]
1. 다진마늘 3스푼, 물 반컵, 꿀을 넣고 저어준다
2. 중간에 생기는 거품은 제거해준다
3. 물기가 없어질때까지 저어주면 완성

#마늘보쌈 #수육 #보쌈먹방

[Ingredients]
800g of pork
Assorted vegetables

[Ingredients for garlic sauce]
Crushed garlic
Honey
Water

[How to make it]
1. Add onion, radish, soybean paste, and laurel leaves and boil.
2. Boil pork belly in boiling broth.
3. Flip it over and cook it evenly.
4. Boil for about 40 minutes and the boiled pork is done.
5. Slice the boiled pork and put it on a plate.
6. Put garlic sauce on top and sprinkle sesame seeds.

[How to make ssamjang(seasoning soybean paste)]
1. Add 2 spoons of soybean paste, 1 spoon of red pepper paste, chopped vegetables, 1/5 cup sesame oil, 1/5 cup sugar, and sesame seeds.
2. Stir to mix well and complete.

[How to make garlic sauce]
1. Stir in 3 spoons of minced garlic, 1/2 cup water, and honey.
2. Remove any bubbles that form in the middle.
3. Stir until the water is dry.

#Sliced_Bossam #Pork_wraps #Bossam_Mukbang


시청해 주셔서 감사합니다♥️
앞으로 다양한 요리들을 업로드 할 예정이오니
많은 관심 부탁 드릴께요~ 더블유쓰 올림.


* Thanks for watching♥️
We will upload various dishes from now on.
Please show a lot of interest~ WSS

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Total 2,127건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.ydpmind.co.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz