계란

SUB)집밥 실비김치 스팸 계란후라이 김 낙지젓 오징어젓 콩나물무침 무생채 오이김치 먹방 home cooking the sp…

페이지 정보

작성자 술진tv [sur_jin t… 작성일20-06-29 00:00 조회17회 댓글0건

본문

Instagram : rkdenels

안녕하세요^^ㅎ
이번먹방은 집밥이 너무 먹고싶어서 냉장고에 있는 반찬들과 아기입맛으로
스팸과 계란후라이 김을 함께 준비해봤어요^^
영상을 두번이나 찍었어요!ㅜㅜ첨에 찍었을땐 야무지게 잘먹었는데...
마이크소리가 날라갔다는..소화시키고 다시 맛있게 잘 먹었습니다.
살은..엄청찌겠지..하하하하 맛있게 먹으면 0칼로리죠?
다시먹어도 너무 맛있었어요 ㅎㅎ (하하)
맛있게 시청해주셔서 감사합니다. 월요일도 고생하셨고요~!
저녁 맛있게 드세요^^

Hi ^^
This mukbang has a great appetite for side dishes and babies in the fridge because they want to eat home-cooked meals so badly.
Spam and fried eggs.^^
I took it twice!I ate well when I filmed the eating show video...
The sound of the microphone flew away.I digested it and ate it deliciously again.
I'm gonna get fat.Hahahahaha It's 0 calories if you eat it deliciously, right?
It was so good to eat again. Haha (haha)
Thank you for enjoying it. Thank you for your hard work on Monday.
Enjoy your lunch.^^

*먹방 혹은 술먹방 영상은 매주 1~2회 업로드 합니다.*
구독과 좋아요는 큰힘이됩니다앙 구독해주신분들 감사합니당^0^
구독안하신분도 시청해주셔서 감사합니다^^
Please press "Like and "Subscribe" on Youtube.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Total 2,391건 1 페이지
게시물 검색