계란

계란찜은 이방법으로 해보세요! 계란은 정말 맛있어.#Shorts

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작성자 홈요리 채널 작성일21-07-27 00:00 조회4회 댓글0건

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계란찜은 이방법이 고급지고 정말 맛있어요. 영양가득 손님초대 요리에도 좋은 가정에서 쉽게 할수 있는 레시피입니다.

[재료]
쇠고기 100g
계란7개
표고버섯 파프리카 청 홍고추 쪽파 양파
다진마늘1큰술
다진생강1작은술
전분가루1작은술
물1컵(200ml)

[양념]
소금 약간
간장 1작은술
굴소스 1작은술

만드는법
1 계란은 깨끗이 씻었어 준비합니다.
2 따뜻한 물에 소금을 약간 넣고 녹인다음
3 작은 그릇에 2의 물을 그릇의1/4의 양만큼만 넣어 줍니다.
4 계란을 깨서 넣어 줍니다.
5 찜통에 10분 쪄 줍니다
6 표고버섯과 야채는 잘게 썰어 다진쇠고기와 양념을 넣고
볶아 줍니다.
7 소스를 만들어 쪄 놓은 계란에 끼얹져 주면 완성입니다.
#Shorts

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The steamed egg is refined this way and it's really delicious. It is a recipe that can be easily made at home, which is also good for nutritious guest cooking.

[ingredient]
100 g beef
7 eggs
Shiitake Mushroom Paprika Green Red Chili Chili Onion
1 tbsp minced garlic
1 teaspoon minced ginger
1 tsp starch powder
1 cup (200ml) water

[seasoning]
a little salt
1 teaspoon soy sauce
1 teaspoon oyster sauce

how to make
1 Eggs are washed and ready.
2 Add a little salt to warm water and dissolve it.
3 In a small bowl, add water from 2 to 1/4 of the bowl.
4 Crack the eggs and put them in.
5 Steam for 10 minutes in a steamer
6 Finely chop shiitake mushrooms and vegetables, add minced beef and seasoning
Fry it.
7 Make the sauce and pour it over the steamed egg and it's done.
#Shorts

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