겉절이 영어로

페이지 정보

profile_image
작성자근육만두 조회 2회 작성일 2021-06-12 15:59:06 댓글 0

본문

Small portion fresh kimchi (Geotjeori: 배추겉절이 김치)

Today’s recipe is for quick, fresh, small-batch kimchi made with napa cabbage, called baeuchu-geotjeori. I make it Jeolla province style, with a thick paste made from fermented anchovies. The full recipe is here: https://www.maangchi.com/recipe/baechu-geotjeori

I found that Amazon has the YeongYang hot pepper flakes I show in the video! https://amzn.to/2IH9L16

Help others by translating the English caption into your own language:
http://www.youtube.com/timedtext_video?v=VO3EiWBH15Y\u0026ref=share

My cookbook:
http://www.maangchi.com/real

My monthly letter:
http://www.maangchi.com/letter

My Instagram:
https://www.instagram.com/maangchi/

My Facebook:
https://www.facebook.com/maangchi/

My Twitter:
https://twitter.com/maangchi/
anubhabhat : I loved how you even served them in the end with such respect and humility. Truly amazing!
Pinky Phyo : I love Korean culture and food , and your videos are awesome <3
hanisah abdullah : Hi Maangchi~ can the fermented anchovies be replaced with dried shrimp paste? Will affect the taste greatly?
Patricia Peters : Você é fantástica, amo ver você preparando pratos coreanos apetitosos, muito obrigado pela legenda em português, já fiz uma de suas receitas e amei .
禾子music : how many ml is the red cup(video called half cup),anyone know?

Baechu Geotjeori ( Fresh kimchi salad/배추겉절이)_Koreanfood recipe(영어자막)ENG ver.

Please visit our website, "Handycook " for more detailed recipe^^.

** [Handycook] website
http://post.naver.com/handycook

** [Handycook] Instagram
https://www.instagram.com/handycook/

* Ingredients *

Napa cabbage heart 800g
Scallion 50g
Onion 1/2


* Salt water :

Coarse salt 3 tbsp
Water 1/2 cup


* Kimchi paste

Red chili powder 5 tbsp
Anchovy sauce 2.5 tbsp
Sugar 2 tsp
Crushed garlic 1 tbsp
Plum extract 1 tbsp
Salted shrimp 1 tsp
Sesame oil 1 tbsp
Sesame 1 tbsp

절이지 않고 5분 완성! 새미네부엌 겉절이 WOW 레시피

#즐거운요리혁명 #새미네부엌 #겉절이양념
절이지 않고 5분 완성! 새미네부엌 겉절이 WOW 레시피

[재료]
새미네부엌 겉절이양념, 알배추 1포기(750~800g), 굵은 고춧가루 40g(6스푼), 참기름, 통깨
* 밥숟가락 기준
[과정]
① 고춧가루, 새미네 김치양념 섞어 5분 불려주세요.
② 절반으로 찢은 알배추는 밑동을 잘라준 후 씻어주고, 한입크기로 어슷썰어주세요
③ 김치양념과 손질한 알배추를 주무르듯 빡빡 버무려주면 완성!
TIP) 참기름과 통깨 솔솔 뿌려 마무리해도 좋아요!

새미네부엌 홈페이지▶ http://www.semie-kitchen.com/default/index.php
브랜드스토어▶ https://bit.ly/2RGOUVc
인스타그램▶ https://www.instagram.com/semie_kitchen/
플루토 : 신기하다
양다솜다해 : 제발 대박나라
jjiinnnyyy찌니 : 연두 10살 생일 축하 이벤트 당첨되서 겉절이 양념받아서 써봤는데 너무 편하고 맛있어서 깍두기, 겉절이 양념 샀어요!! 너무 좋은 제품 감사합니다♡
종로유학원 : 외국에 나가는 학생들이 이 제품을 활용해서 도착한 기숙사나 홈스테이에서, 함께 간단한 김치를 만들면서 친해지면 너무 좋을 것 같습니다!

코로나가 끝나고 외국에 갈때도 준비해가면 만드는 재미 + 한국의 입맛을 모두 만족시킬 것 같습니다. 대박날거에요!
도치 : 매출액도 늘었는데 배당금좀 더 올려줘라~~~~~ 아이디어는 굳...

... 

#겉절이 영어로

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

전체 5,633건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.ydpmind.co.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz